Despre autocolante

Inspiratie, creatie, motivatie, admiratie, satisfactie, sunt cateva dintre elementele care au dus pas cu pas la ceea ce este astazi  autocolantperete.ro - un magazin online care se adreseaza celor care doresc sa aduca in casa lor(si nu numai), un plus de culoare, o nota personala, o schimbare.

Autocolantele de perete vor schimba infatisarea orcarei incaperi din casa in cateva minute. Puteti aplica autocolante de perete in dormitoare, bucatarii, livinguri, birouri sau pe orice suprafata neteda si uscata (usa de frigider, usi de dulap, usi de interior, autoturisme, faianta, etc). Cu un stiker de perete poti transforma ambientul, rapid, usor si eficient, efectul fiind unul pe masura. Doar prin simpla aplicare a autocolantului atmosfera devine relaxanta, incantatoare, uimitoare, vesela, in functie de tema pe care o alegeti dumneavoastra.
Modelele variate, de autocolante, sunt facute sa reziste cativa ani si se aplica fara a face mizerie, nu strica suprafata pe care sunt lipite si se pot dezlipi fara probleme.
Cu autocolante de perete puteti sa dati frau liber imaginatiei si sa va schimbati ambientul intr-un mod ieftin, rapid si intr-o curatenie deplina.
Autocolantele de perete sunt un ajutor binevenit atunci cand redecorati spatiul sau il pregatiti pentru un eveniment important.

Daca tot vorbeam de schimbare, modificare, transformare, ne-am gandit sa fim maleabili in ceea ce priveste dimensiunea sau culoarea modelului ales de Dvs., asa ca, in cazul in care unul dintre modelele noastre va place dar totusi doriti o modificare (dimensiuni, culoare/culori) noi va putem indeplini cerinta, in masura in care limitele tehnice de productie permit modificarea astfel incat autocolantul sa fie prelucrat si executat corect, cu alte cuvinte personalizam autocolantele la cererea clientului. Deasemenea suntem deschisi in a va prelucra propriile machete grafice. Dvs. trebuie doar sa ne transmiteti elemental grafic(in oricare dintre formatele: tiff., gif., jpg., bmp., png., etc)  la comenzi[at]autocolantperete.ro
Pentru a veni in ajutorul Dvs. realizam modele intr-o gama cat mai variata de stikere de perete: autocolant camera copii,  autocolant desene animate,  autocolante bucatarie, stikere flori, stikere fluture, autocolant simboluri grafice, autocolant perete natura, autocolant animale, cu litere, tribale, etc., Suntem deschisi la propunerile si cerintele Dvs., continuu cream modele noi, astfel incat magazinul nostru sa aiba in mod constant noutati si surprize pentru Dvs., clientii nostri.
 
Toate modele de autocolante perete prezentate pe acest site sunt realizate din folie adeziva  din PVC, monomerica, cu suprafata mata, special creata pentru decorarea peretilor interiori. Toate modelele, monocrome sau policrome sunt decupate pe contur astfel incat pe conturul modelului nu va fi prezenta acea banda de autocolant transparenta si inestetica prezenta la produse similare aflate pe piata.
Grosime: 80 microni      
Tip adeziv poliacrilic pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori)      
Durabilitate: pana la 2 ani      
Recomandare: Pentru decorarea peretilor cu imagini grafice deosebite.
Folia este destinata doar pentru aplicatii de interior.
Poate fi aplicata doar pe peretii care au suprafata neteda (vopsiti, peste tapet) si nu pe pereti rugosi sau deformati.

Pentru aplicare, se recomandã utilizarea exclusivã a foliei de transfer, care are adezivul foarte slab.
 
Autocolantele decorative, indiferent ca reprezinta un animal, un obiect, o particica a naturii, nu fac altceva decat sa dea viata spatiului in care sunt aplicate.
Un model de autocolant perete bine ales poate fi aplicat in orice spatiu: bucatarie, living, hol, dormitoare, dressing, baie, spatii comerciale, cabinete medicale, receptii, camera de hotel/motel/pensiuni, gradinite, crese, cluburi pentru copii si adolescenti, sali de curs, etc.
Poate ca va doriti un model de autocolant pe care noi nu-l avem in magazinul nostru. Nici o problema! Dumneavoastra ne contactati, ne spuneti ce va doriti, iar noi realizam autocolantul pentru dumneavoastra, toate acestea sub rezerva unei limitari tehnice de productie si prelucrare.